Monumentendag 2017 groot succes

Met argusogen keken we de gehele week naar de weersvoorspelling. Maar alle ‘stress’ was voor niks want de weergoden waren ons gunstig gezind tijdens de Open Monumentendag op 9 en 10 september. En mede dankzij het meevallende weer, wisten veel bezoekers de weg naar Molen de Korenaer te vinden.

 

Bijna 500 mensen hebben onze molen het afgelopen weekend bezocht. Het was zo druk dat we niet iedereen hebben kunnen rondleiden door de molen in Loosduinen. Velen hebben we geadviseerd om op onze vaste openingsdagen nog eens terug te komen.

 

Speciaal voor Open Monumentendag was er extra meel beschikbaar. Maar door het grote aantal bezoekers en de enorme animo voor ons producten waren we binnen een mum van tijd uitverkocht. Uiteraard zorgen we dat de voorraad weer wordt aangevuld en is het plaatsen van een bestelling in onze molen of via de website altijd mogelijk.

 

Wij bedanken alle bezoekers voor hun getoonde interesse en de vrijwilligers voor hun bijdrage afgelopen weekend. Wij kijken terug op een gezellig, leuk en succesvol weekend. Ook tijdens Open Monumentendag blijkt dat de molen leeft in de regio!