Bezoek de molen

In verband met de Coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om rondleidingen te geven. Wij hopen op uw begrip.


Nog nooit in een molen geweest? Als Nederlander moet je in je leven toch minstens één molen bezocht hebben.

 

Dus ben je woonachtig in de regio Den Haag of ben je een dagje op bezoek in de regeringsstad van ons landje? Dan mag een rondleiding in molen De Korenaer – die zich in het Haagse stadsdeel Loosduinen bevindt – absoluut niet ontbreken!

 

Naast de vaste openingstijden is het mogelijk om een afspraak ‘op maat’ te maken. Neem tijdig contact met ons op en wij zorgen dat we onze deuren speciaal voor jou openen voor een mooie en informatieve rondleiding.

 


Fotografie: Fotostudio G.J. Vlekke

Scholen


Een molen is eigenlijk de eerste fabriek in de wereld. Er werd niet meer uitsluitend gewerkt met spierkracht maar met windkracht en dat ging een stuk beter. Wij vinden het daarom leuk om te laten zien hoe een molen werkt.

 

Wekelijks ervaren wij hier, hoe enthousiast kinderen reageren op de molen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ook de jonge generatie de molens van binnen en buiten leren kennen en waarderen. We leiden daarom met veel plezier schoolklassen rond in molen De Korenaer. De molen bezoeken met de hele klas? Dat kan! Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Trouwfoto’s


De mooiste dag van je leven (vaak) wordt (bijna altijd) vastgelegd op de gevoelige plaat. Kies je dan een standaard locatie voor het fotograferen van het bruidspaar? Dan is dat natuurlijk prima.

 

MAAR,,,,,voor mensen uit de regio (en iedereen die dat ook leuk vindt) bieden wij voor 25 euro de molen aan als bijzondere locatie om trouwfoto’s te maken.

 

Lijkt je dat wat, neem dan contact met ons op en wij zorgen dat er een molenaar aanwezig is bij de molen op de dag van het huwelijk. Jij zorgt voor het gelukkige bruidspaar en een vakbekwame fotograaf.