Meel verkoop


Op zoek naar het lekkerste ambachtelijk gemalen meel in onze regio? Wij verkopen in molen de Korenaer bijzonder meel; ambachtelijk gemalen tussen molenstenen. We betrekken onze producten (voor o.a. brood, zandkoekjes en pannenkoeken) van molens de Vrijheid en de Walvisch in Schiedam. In molen de Vrijheid  bevindt zich het maalbedrijf waar tussen molenstenen graan wordt gemalen. In molen de Wavisch bevindt zich een meelwinkel.  De molens zijn respectievelijk in 1785 en 1794 gebouwd als mout- of brandersmolen en maalden toen exclusief voor de (Schiedamse) jeneverindustrie, maar nu ook voor ons!

Biologische meel producten zijn bij ons ook verkrijgbaar.
In verband met de gestegen prijzen sinds 1 februari hebben wij ook onze prijzen moeten aanpassen. Wij hopen op uw begrip.

 Vanwege de Coronamaatregelen is meelverkoop aan de molen tijdelijk niet mogelijk. U kunt uw bestellingen aan ons doorgeven via een bestelformulier dat u hier kunt downloaden. Leest u vooral de voorwaarden en de bestelprocedure goed door.

 

Heeft u een meelproduct (bijv. boekweitmeel, maïsmeel, hele tarwe, biologisch tarwebloem) nodig dat niet in de lijst staat, dan is het mogelijk dat we deze bij de molenaar in Schiedam kunnen bestellen.

Vraag er naar via het contact formulier of in de molen.