Nationale Molendag 2017

 

Op 13 mei was het weer zover: de Nationale Molendag. Uiteraard opende ook Molen de Korenaer haar deuren. Naast rondleidingen door de molen en de verkoop van meel was er ook een muzikaal programma. Het waren dé ingrediënten voor een leuke en succesvolle dag!

De bezoekers wisten Molen de Korenaer – ondanks de regen – in grote getalen te vinden. Bekende gezichten uit Loosduinen bezochten de molen. Maar ook zagen we mensen van buiten de regio en zelfs toeristen en expats.

Vanaf 13.00 uur werden de bezoekers getrakteerd op live muziek. Randstad Brass Adventure trapte af met opzwepende en bijzonder fijne muziek. Daarna was het de beurt aan Tavenu. Helaas kon dit optreden niet doorgaan door een langdurige regenbui. Als het lukt komen zij 24 juni op de Westlandse Molendag alsnog bij de molen spelen. Als laatste hebben Die Hofstädter Musikanten in de molen opgetreden omdat het nog niet geheel droog was.

Ondanks de regen kijken wij terug op een bijzonder geslaagde, gezellige en sfeervolle dag.

Wij bedanken alle bezoekers voor de getoonde interesse en hopen iedereen nog een keer in Molen de Korenaer te mogen begroeten.